Referanser

I fotballen legger man ned så mye tid på å trene det fysiske og det tekniske. Det mentale blir glemt, men er en vel så viktig faktor. Jeg kom til Bjørn-Inge fordi jeg følte at jeg hadde mye å gå på i forhold til det å bli tryggere på mine egne ferdigheter og bry meg mindre om feil og konsekvenser. Etter kun to samtaler med Bjørn-Inge følte jeg en merkbar forandring. Sammen klarte jeg og Bjørn-Inge sette noen klart definerte mål, som er drivkraften om motivasjonen som driver hele prosessen. Takket være våre samtaler har jeg endret store deler av tankeprosessen min før, under og etter trening og kamp. Jeg føler dette har gitt umiddelbare resultater, og jeg er veldig spent på fortsettelsen på samarbeidet vårt.
Noe av der sterkeste som sitter igjen etter mine møter med Bjørn-Inge er at han har et genuint ønske om å hjelpe andre. Han vet at de verktøyene og den kunnskapen han besitter virker, og han brenner etter å bruke dette til å hjelpe andre. Da han fikk tilbakemelding fra meg at jeg følte en nesten umiddelbar forbedring ble han ikke overrasket, men han ble glad på mine vegne!
Jeg vil på det sterkeste anbefale andre å prøve mental coaching med Bjørn-Inge
Erling Knudtzon (Lillestrøm SK)

Bjørn-Inge er en meget kunnskapsrik og inspirerende coach som er opptatt av å hjelpe andre mennesker til å leve ut sine personlige drømmer. Hans kvaliteter, metoder og grundighet gjør at han er i stand til å få det beste ut av de personene han jobber med Hva har jeg fått ut av mental trening?
Danny Sannes (Fotballprogresjon Norge)

Jeg tok kontakt med Bjørn-Inge fordi jeg følte jeg ikke fikk ut potensialet mitt og at jeg trengte hjelp med den mentale delen av treningen. Etter bare noen få samtaler med Bjørn-Inge merket en stor forbedring. Han har lært meg å kontrollere meg selv i ulike situsjoner, evnen til å klare å visualisere og tenke gjennom ulike situasjoner som kan oppstå på banen. Jeg ser for meg at jeg kommer meg ut av de på en best mulig måte. Dette har jeg lykkes med flere ganger og det har bidratt til at jeg er bedre mentalt forberedt til trening og kamp. Jeg husker spesielt godt da jeg spilte seriefinale i Junior Interkrets. Før kampen visualiserte jeg blant annet situasjoner der jeg kom alene med keeper. Jeg så for meg at jeg fikk ballen i bakrom og satte fart mot keeperen, han kommer ut, jeg finter keeperen på det riktige tidspunktet og ser for meg hvordan jeg setter ballen i mål. 
På denne måten blir jeg trygg på hva jeg skal gjøre når jeg kommer alene med keeper. Jeg tenker ikke i kampsituasjonen fordi jeg allerede har visualisert hendelsen og vet hva jeg skal gjøre. Dette skjedde faktisk i denne kampen og det ble mål. Ved bruken av visualisering føler jeg mer mer komfortabel før og under trening/kamp, som igjen skaper mer selvtillit når jeg lykkes. Dette er bare starten. Jeg har fortsatt mer å lære av Bjørn-Inge og ser frem til å jobbe videre med han.


Marcus Mehnert, Stabæk Fotball.Jeg har blitt mer målrettet, langsiktig og kortsiktig. Jeg har fått mer tro på meg selv og blitt mer sikker og bestemt. Jeg har lært å ta et valg og gå 100% inn for det. Jeg vet at et valg er riktig ved at det gir meg best mulig utvikling. Jeg har lært meg mange ulike mentale metoder som jeg kan bruke. Jeg kan se for meg en klar reise gjennom min fotballkarriere. Jeg har lært at det er viktig å være tålmodig når jeg er borte fra fotballen, som i dette tilfellet når jeg er skadet. Jeg har fått tydeligere frem den gleden, troen og viljen i å bli god. Jeg har lært meg at jeg ikke skal trekke meg i dueller (Vidic), fordi det er ofte den som trekker seg som blir skadet. Jeg vet at det vil komme mange fristelser på veien, men jeg må stå imot for å nå målet ”Bayern München”.

Martin LivenAllerede etter mitt første møte med Bjørn-Inge følte jeg meg mere motivert og fokusert under hver treningsøkt. Jeg fikk tilbakemelding fra trenerne mine at jeg virket så tent under trening. Jeg har fortsatt å bruke de mentale teknikkene  som Bjørn-Inge har lært meg, og prestasjonene mine har blitt bedre og bedre. Bjørn-Inge har fått fram det beste i meg.
Marius 13 år

Veldig bra tilbakemelding fra guttene. Vi hadde kamp 17.mai og flere av dem brukte det Bjørn Inge sa til dem i forberedelsene til den kampen. Vi spør også guttene før hver trening og kamp nå om målet de har for den kommende treninga/kampen.
Veldig bra, Bjørn Inge. Du trykket på noen viktige knapper hos lilleguttspillerne våre - og hos oss trenerne også. Tror nok vi er mer bevisste nå om at det fysiske, trening med ball og slike ting er viktige, men at vi også har med oss det mentale i større grad nå.
mvh
Tor Sandø KIF lillegutter

Foredraget var slik fotball skal spilles: Direkte. I lengderetning. Stang inn og MÅL!
Ingar Henriksen

Den mentale coachingen og treningen er helt fantastisk. Jeg var skeptisk i starten og lurte på hva dette egentlig var. Men etter kun få møter følte jeg tydelig forbedring. Jeg spiller for daglig fotball i LYN og merker forskjell på prestasjonen på banen. Alt ble mye lettere og man fikk flere gode opplevelser på banen, samt utenfor banen. Jeg oppfordrer alle som vil komme til toppen og virkelig har lyst til å bli best, til å ta kontakt med Bjørn-Inge.
Til slutt er det bare å konstatere: Handling gir GODE resultater!

mvh Morten :)

Bjørn-Inge Flå er meget kunnskapsrik, grunding, målrettet og seriøs innenfor coaching. Han har en naturlig evne til å kunne sette seg inn i andre mennesker situasjoner, og det oppleves som om han har et sterkt ønske om at du skal lykkes.
Klaus Pettersen

Jeg ble gladere og mer sikker på målet. Jeg har fått mer styrke og klarer flere mål når jeg klarer dette. Jeg har lært meg å velge å være glad fremfor å være sur
Ingrid

Spennende måte å jobbe på. Jeg har fått en ny måte å tenke på når det gjelder å utvikle meg selv
Jens

Møtene gjorde meg bevisst på egne mål og kunnskap om hva som skal til for å nå målene. Jeg har fått høyere pedagogisk kompetanse i teoriundervisning noe som har gjort meg tryggere i undervisningssituasjoner.
Tine

Møtene ga meg mye trygghet og hjalp meg med gamle usikre følelser som satt inni meg. Jeg fikk også et klart bilde på hvordan jeg ønsket at det skulle være. Møtene satte i gang mye positivt inni meg og har hjulpet meg med et mål jeg skal klare.
Kristina

Coaching er noe vi fleste trenger for å få "deg" i riktig retning i livet eller i det målet/målene du vil fokusere på. Fra første dag jeg hadde blitt coacha da så jeg forandringene, fordi det virkelig fungerte. Det jeg synes var viktig og som fikk meg i mål var øvelsene som du gjorde. Når du spurte om masse spørsmål også var det som fikk hjernen til å realisere ting. Jeg merka ikke det der og da, men etter timen så begynte det å sirkulere i hjernen kan man si. Det hjalp meg virkelig å ha deg som coach, fordi se hvor jeg er nå, tar de riktige valgene. Er også blitt mer disiplinert. Så jeg anbefaler de fleste om å ta kontakt med en coach vis de virkelig trenger hjelp med noe.
Wilmen

God måte å sortere ut arbeidsoppgaver på. Lettere å strukturere arbeidsdagen etter en reflektert og veiledet gjennomgang av arbeidsoppgavene. Veiledningstimene har vært nyttige og gode med spesielle utfordringer til hver time som jeg har jobbet med i mellomperiodene. Innspillene har vært inspirerende og i perioder krevende
Jorunn Hæreid